Close

WORLD ROBOT OLYMPIAD (en CONSTRUCCIÓ)

La WRO és una de les competicions basades en LEGO amb més participants i països organitzadors del món, i any rere any es va consolidant com una de les competicions tecnològiques amb més prestigi per la seva objectivitat i vinculació amb les disciplines STEAM (Ciència, Tecnologia, Enginyeria, Arts i Matemàtiques), indispensables pel futur de les generacions actuals. 

WRO MENORCA

Amb la col·laboració del Centre Bit Menorca i del  Consell Insular de Menorca, be STEAM posa en marxa la WRO MENORCA 2019! 

WRO MALLORCA

En 2017 be STEAM proposà a l’Ajuntament de Felanitx l’organtizació de la WRO MALLORCA, quedant incorporarda aquesta competició dins l’event FELANTIX TECH WEEKEND, un cap de setmana de foment  tecnològic dirigit als més joves celebrat dins el mes de juliol.

2020 ? (CANADÀ)

El pais organitzador de la temporada 2020 es Canadà

2019 SMART CITIES (HONGRIA)
2018 FOOD MATTERS (TAILÀNDIA)

La WRO es va iniciar el 2004 a Singapur i avui en dia genera la participació de més de 26.000 equips de més de 70 països. Anualment un dels països participants organitza la final internacional, proposant la temàtica comuna a totes les competicions regionals i nacionals que d’ella depenen.