Close

22/08/2018

ARQ-ROV FELANITX TECH WEEKEND

Aquí teniu l’espectacular vídeo que ens ha realitzat Six Producciones de les colònies d’estiu que realitzarem amb Captura VR a la Felanitx Tech Weekend aquest juliol.

Una experiència inoblidable on varem apostar per crear una activitat 100% innovadora, amb contingut i temàtiques actuals i properes al nostre entorn… i lògicament tecnològica!.

Però cal recordar que no hagués estat possible sense l’Ajuntament de Felanitx i Felanitx Tech Weekend. Varen posar a la nostra disposició tot el necessari per fer possible aquesta activitat.

També volem agrair a l’Escola Politècnica Superior de la UIB per participar amb l’equip del Laboratori de Robòtica Submarina, fent una demostració de la seva gran feina però també donant a conèixer que hi ha en el futur educatiu dels participants. I com no als GEAS! que ens realitzaren una demostració de la difícil tasca que realitzen, ja sigui en intervencions de rescat com de conservació del patrimoni submarí.

I a be STEAM ja pensam en l’estiu que ve, confiant que les nostres activitats puguin arribar a més municipis, i sobretot al nostre… Llucmajor.

Fins aviat!