Close

ACTIVITATS

Be STEAM ofereix activitats i tallers per apropar i fomentar als infants l’interès per a la ciència, la tecnologia, l’enginyeria, l’art i les matemàtiques. Les activitats i tallers que realitzam estan relacionades amb el món STEAM (Science, Technology, Engineering, Arts & Maths) on combinam material i metodologies que ens permeten apropar la robòtica, la mecànica i la programació de forma lúdica i divertida. Utilitzam principalment material de LEGO® i ARDUINO® i programari reconegut mundialment per a l’ensenyament de la computació als infants com és l’SCRATCH.

A les nostres activitats el treball en equip, el pensament crític, la comunicació, la resolució de reptes, l’error com a motiu de millora i la creativitat s’integren dins la metodologia de ”aprendre fent” o “learning by doing”, metodologia natural d’aprenentatge que combinada amb la realització de projectes permet recrear entorns d’investigació similars als reals però adaptats a les edats dels nostres participants.

Tots els facilitadors de les activitats que realitza be STEAM són professionals del món tecnològic o educatiu on el projecte be STEAM, i transmetre la seva experiència als infants, forma part de la seva passió. La informàtica, l’electrònica, l’enginyeria industrial, les telecomunicacions i la pedagogia són les àrees de coneixement de l’equip.

ROBOT CHALLENGE

Participar a les edicions regionals de les competicions internacionals amb LEGO® més importants com la FIRST LEGO LEAGUE i WORLD ROBOT OLYMPIAD és molt senzill. Be STEAM ha creat l’activitat ROBOT CHALLENGE per a que qualsevol nina o nin pugui participar en events de robòtica on aprendran conceptes d’enginyeria i ciència mentre es preparen per competir. Aprenentatge tecnològic, treball en equip, comunicació, diversió i compartir experiències amb la resta de participants de les competicions.

Grups molt reduïts on utilitzaran material en exclusivitat, sempre acompanyats per els nostres facilitadors/entrenadors professionals del mon tecnològic. Inscripcions a les competicions regionals incloses.

Competicions a partir de 6 anys com la FIRST LEGO LEAGUE Jr fins la WORLD ROBOT OLYMPIAD JUNIOR per a al·lotes i al·lots de secundària.

Descomptes aplicables segons modalitat de pagament i associats APIMAS colaboradores.

ROBOT CHALLENGE

Primers participants inscrits a ROBOT CHALLENGE 2018-2019! Vos recordam la …

04/09/2018

+ INFO

SPACE DAY

Activitat escolar a l’Observatori Astronòmic de Mallorca, en col·laboració amb l’IAAM (Institut d’Atronomia i Astronàutica de Mallorca) i ROBOTIX Balears.

TALLERS CURRICULARS

Ben aviat tindreu a la vostra disposició la nova oferta de tallers en horari lectiu per aquest curs.

CAMPUS

Campus de Nadal, Setmana Santa i Estiu. D’aquí poc tota la informació de les nostres activitats de vacances.